[av_textblock size=” font_color=” color=”]

در مناطقی که جاده ها از وسط روستاها عبور می کند و اهالی مجبور به تردد از سطح جاده می باشند و هزینه های نصب پل عابر پیاده و یا زیر گذر نیز بسیار بالا می باشد سامانه هوشمند عابر پیاده جایگزین مناسبی برای این مناطق می باشد به گونه ای که هزینه اجرا ی آن به نسبت پل عابر پیاده و یا زیر گذر یک بیستم می باشد .

 سامانه هوشمند عابر پیاده برای اولین بار در کشور در سال ۱۳۹۴ با همکاری  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی در محور اسفراین – بجنورد در روستای ایرج اجرا و مورد استقبال اهالی و مسئولین قرار گرفت .

براساس آمار  پلیس راه تصادفات جاده ای را که منجر به مرگ و میر شده به نسبت سال گذشته به صفر رسانده و تصادفات را کاهش داده است .

دومین سامانه نیز با همکاری اداره کل راهداری خراسان رضوی در محور مشهد – قوچان در روستای عسگریه راه اندازی و اجرا گردید وان نیز مورد استقبال و توجه قرار گرفت .

[/av_textblock] [av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′] [av_textblock size=” font_color=” color=”] عملکرد پروژه به دین صورت می باشد ابتدا انسان شناسایی شده و پس از شناسایی عملگرهای کف جاده شروع به چشمک زدن می نمایند  . همچنین دو تابلو در فاصله های ۸۰ متری نیز شروع به هشدار دادن به رانندگان می نمایند تا متوجه عبور عابرین گردند .
[/av_textblock] [av_textblock size=” font_color=” color=”]
[/av_textblock]